Je kan het nu bezitten: een Ferrari Testarossa [een stukje dan]

Heb je wel is gehoord van NFTs? Dat zijn digitale gegevens die zijn opgeslagen in een blockchain, waar je in kan investeren. Maak je geen zorgen, ik zal je hier niet mee vermoeien en ik ben ook geen crypto-nerd bijvoorbeeld. Ik klink oud als ik zeg dat ik er niet veel van snap, en het mij dan ook geen moer kan schelen. Misschien dat het me gaat interesseren als ik de tijd neem om het te snappen. Over je geld in gekke dingen steken gesproken, je kunt ook in landrechten, drank en allerlei spullen investeren. Je wist vast wel dat whisky en oldtimers een veilig (en langzaam) rendement opleveren. Sterker nog, je kan tegenwoordig ook in delen van auto’s investeren. Als je het mij vraagt slaan we een beetje door in ons kapitalistisch denken.

Login of abonneer je op een van onze tijdschriften om verder te lezen.

KLIK HIER! en krijg direct toegang tot de Premium artikelen!

Wilt u op
de hoogte blijven?

Meld u aan op onze nieuwsbrief en kom als eerste te weten wat er in de auto wereld gebeurt!