De kop is eraf

Eindelijk, het werk aan mijn Seat 850 Especial kan beginnen. Alle ingrediënten zijn aanwezig om iets moois te bakken. De auto heeft een dak boven het hoofd (en nog belangrijker, een brug tot de beschikking), ik heb kundige mensen om me heen die me kunnen helpen, en ik ben (langzaam) mijn gereedschapset aan het uitbreiden. Het zal nu aankomen op wilskracht en een goede werkethiek. Maar waar begin ik? Hoe blijf ik binnen mijn budget? Er is zoveel te doen aan de auto dat ik er slapeloze nachten van krijg. Ik moet mezelf helpen herinneren dat ik geen haast heb met dit project, en ervan moet genieten. Tijd om advies in te winnen.

Login of abonneer je op een van onze tijdschriften om verder te lezen.

KLIK HIER! en krijg direct toegang tot de Premium artikelen!

Wilt u op
de hoogte blijven?

Meld u aan op onze nieuwsbrief en kom als eerste te weten wat er in de auto wereld gebeurt!