De klassieker-community kent geen leeftijdsgrens

Afgelopen januari was het weer tijd voor InterClassics Maastricht. Bijna elk jaar ga ik hier naartoe omdat ik naast klassieke auto’s ook erg gesteld ben op de prachtige Limburgse stad. Ik heb er gestudeerd en daar mooie herinneringen aan overgehouden. Het evenement valt altijd rond mijn verjaardag, en dat was deze keer niet anders. Van uw lijfblad kreeg ik toegangstickets en hoefde ik alleen het transport voor mijn rekening te nemen. Gelukkig heb ik een geweldige vriendin die oldtimers ook kan waarderen, en dus graag met mij meeging. Ze is Amerikaanse en houdt in het bijzonder van de Space Age.

Login of abonneer je op een van onze tijdschriften om verder te lezen.

KLIK HIER! en krijg direct toegang tot de Premium artikelen!

Wilt u op
de hoogte blijven?

Meld u aan op onze nieuwsbrief en kom als eerste te weten wat er in de auto wereld gebeurt!