Brussels Auto Show 2024 sluit eerste editie af met 122.000 bezoekers!

De eerste editie van Brussels Auto Show, die plaatsvond van 17 t/m 21 januari, was een buitengewoon succes, waarbij maar liefst 122.000 bezoekers werden verwelkomd. Met 6 indrukwekkende paleizen en een totale oppervlakte van 60.000 vierkante meter, overtrof het evenement alle verwachtingen en vestigde het zich als het grootste auto-evenement in de Benelux.
Meer dan 400 voertuigen, waaronder auto’s, motoren en trucks uit privécollecties en van gepassioneerde autobezitters, schitterden op de beursvloer. De primeur van de ‘Car Catwalk’, een verhoogd podium van 1,5 meter hoog en 80 meter lang in Paleis 5, bood bezoekers de unieke kans om topstukken rijdend te bewonderen. Speciale gasten, waaronder de Britse supercar-vlogger Shmee150, de Nederlandse YouTuber Enzo Knol, en de Belgische POG, voegden een extra dimensie toe aan de ervaring door hun eigen supercars mee te brengen.
Gedurende de week werden diverse mobiliteitscongressen gehouden, terwijl de andere dagen in het teken stonden van het ontdekken van mobiliteit, laadsystemen en de nieuwste technologische ontwikkelingen, naast de focus op de autopassie. E-Sports, gaming en lifestyle kregen op alle dagen ook ruime aandacht. Het succes van Brussels Auto Show 2024 onderstreept de groeiende belangstelling voor auto-evenementen bij diverse lagen van de bevolking, van jong tot oud. De organisatie kijkt al uit naar de volgende editie van Brussels Auto Show van 15 tot en met 19 januari 2025.

Wilt u op
de hoogte blijven?

Meld u aan op onze nieuwsbrief en kom als eerste te weten wat er in de auto wereld gebeurt!